Οι προσφορές μας ανά είδος καθαρισμού

Τα Ταπητοκαθαριστήρια Μαυρίδη ακολουθούν σταθερή τιμολογιακή πολιτική από τον καιρό που εντάθηκε το οικονομικό πρόβλημα στην χώρα μας. Επιπροσθέτως προσπαθήσαμε να εισάγουμε και να εφαρμόσουμε κάποιες προσφορές, οι οποίες ισχύουν ανά περιόδους και διευκολύνουν αρκετούς από τους πελάτες μας. Ακολουθούν οι προσφορές μας για τα είδη καθαρισμού που παρέχουμε.

30% Έκπτωση στο κόστος (τιμή) Καθαρισμού Χαλιών με άμεση Επιστροφή

Για τους τέσσερεις πρώτους μήνες του χρόνου (Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο) τρέχει η καθιερωμένη και μεγαλύτερη προσφορά μας για τον καθαρισμό των χαλιών με άμεση επιστροφή. Η έκπτωση υπολογίζεται επί της αρχικής τιμής καθαρισμού και φύλαξης.

Για να την εκμεταλευτείτε θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού παραλαβής μέχρι το τέλος του Απριλίου. Αφού τα παραλάβουμε και τα καθαρίσουμε, θα σας τα επιστρέψουμε μέχρι τις 20 Ιουλίου, του ίδιου έτους.

Δείτε τα βήματα καθαρισμού των χαλιών σας από τα Ταπητοκαθαριστήρια Μαυρίδη!
Ο σύνδεσμος εμπεριέχει και βίντεο καθαρισμού χαλιών

23% Έκπτωση στο κόστος (τιμή) Καθαρισμού Χαλιών με άμεση Επιστροφή

Για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο υπάρχει έκπτωση 23% στο κόστος καθαρισμού των χαλιών με Άμεση Επιστροφή. Για να την εκμεταλευτείτε θα πρέπει να παραλάβουμε τα χαλιά σας μέχρι το τέλος Ιουνίου, να τα καθαρίσουμε και να σας τα επιστρέψουμε μέχρι 20 Ιουλίου, του ίδιου έτους.

Πάρτε τώρα την Online προσφορά για τον καθαρισμό των ειδών που σας ενδιαφέρουν και κλείστε άμεσα την παραγγελία σας!

Προσφορά στον επί τόπου καθαρισμό σαλονιών

Αν το καθιστικό ή το σαλόνι που θέλετε να καθαρίσετε είναι άνω των 5 θέσεων, το κόστος ανά θέση ανέρχεται στα 17 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).

Προσφορά στον Καθαρισμό σε κουβέρτες και παπλώματα.

Στα τέσσερα τεμάχια (κουβέρτες και/ή παπλώματα) που θα παραλάβουμε για καθαρισμό, σας κάνουμε δώρο τον καθαρισμό του ενός (του φθηνότερου) από αυτά.

Ειδική προσφορά για τον Καθαρισμό Χαλιών άνω των 30 τ.μ. συνολικά

Για εσάς που έχετε πολλά χαλιά και τα συνολικά τετραγωνικά σας υπερβαίνουν τα 30 μέτρα, καλέστε μας στο τηλεφωνικό μας κέντρο, ώστε να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή προσφορά, μόνο για εσάς.

Πάρτε τώρα την Online προσφορά για τον καθαρισμό των ειδών που σας ενδιαφέρουν και κλείστε άμεσα την παραγγελία σας!