Ταπητοκαθαριστήρια Μαυρίδη | Οι υπηρεσίες μας

Τα Ταπητοκαθαριστήρια Μαυρίδη ξεκίνησαν την λειτουργία τους το 1960 και παρέχουν τις υπηρεσίες τους αδιάκοπα μέχρι και σήμερα.

Στην εταιρεία μας δραστηριοποιούνται πλέον τα μέλη, δεύτερης και τρίτης γενιάς, της ιδρυτικής οικογένειας. Το μεράκι και η συνέπεια των ιδρυτικών μελών, μπολιάστηκε επιτυχημένα στις επόμενες γενιές, οι οποίες συνδύασαν άρτια την αποκτηθείσα εμπειρία με τις εξειδικευμένες γνώσεις καθαρισμού και την τεχνολογική ανάπτυξη της επιχείρησης. Οι νέες μας εγκαταστάσεις δημιουργήθηκαν για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών, του διαρκώς αυξανόμενου πελατολογίου μας. Είναι μεγαλύτερες από τις αρχικές, ιδιόκτητες και εφοδιασμένες, με μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε

Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Παραμένουμε πιστοί στην ποιότητα υπηρεσιών καθαρισμού (Καθαρισμός και Φύλαξη χαλιών), η οποία μας χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Συνεχίζουμε την επιτυχημένη προσφορά στην φροντίδα των χαλιών ( χειροποίητων – μηχανής ) και των μοκετών. Παρέχουμε επαγγελματική συντήρηση και η επιλογή εξειδικευμένης διαδικασίας καθαρισμού γίνεται για το κάθε ένα χαλί ξεχωριστά. Αυτό,  μας δίνει την δυνατότητα να πετυχαίνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και τα χαλιά σας να γυρνάνε πίσω σε εσάς, σαν καινούρια.

Δείτε Περισσότερα

Βιο-Καθαρισμός / Φρεσκάρισμα / Συντήρηση / Απλή Φύλαξη Χαλιών

Οι τέσσερις αυτές λέξεις χρησιμοποιούνται για να ορίσουν στην ουσία παρόμοιες διαδικασίες, οι οποίες ικανοποιούν περίπου την ίδια ανάγκη. Η Συντήρηση ή αλλιώς Φρεσκάρισμα των χαλιών είναι μία υπηρεσία αναγκαία, που όμως μπορείτε και εσείς οι ίδιοι να την κάνετε στο σπίτι σας (όχι με την ίδια αποτελεσματικότητα). Η ανάγκη για καθάρισμα των χαλιών, τα οποία δεν πατήθηκαν ιδιαίτερα ή δεν στρώθηκαν για μεγάλο διάστημα και θα χρειαστεί λόγω καιρού να τα αποθηκεύσουμε, είναι υπαρκτή. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα χρειαστεί να το πλύνετε ή να ακολουθήσετε κάποια άλλη περίπλοκη διαδικασία καθαρισμού. Το μόνο που θα πρέπει να γίνει, είναι να φροντίσετε για την ορθή και ενδεδειγμένη απορρύπανση των χαλιών σας. Εμείς αναλαμβάνουμε την παραλαβή και την ολοκλήρωση της απορρύπανσης, μέχρι την ασφαλή φύλαξή τους στις εγκαταστάσεις μας.

Δείτε Περισσότερα

Επισκευές Χαλιών

Οι επισκευές χαλιών είναι ένα θέμα σοβαρό. Γι’ αυτό και εμείς του δίνουμε την πρέπουσα σημασία. Το χαλί αποτελείται από δύο βασικά στοιχεία που φθείρονται πρώτα και αν δεν επισκευασθούν άμεσα, κινδυνεύουμε, η φθορά να προχωρήσει και στο σώμα του χαλιού μας. Τα δύο αυτά βασικά στοιχεία είναι τα κρόσσια και τα ρέλια του. Πέρα όμως από τα δύο αυτά στοιχεία, είμαστε σε θέση να επισκευάσουμε όλων των ειδών τις φθορές που μπορεί να προκύψουν σε ένα χαλί χειροποίητο ή μηχανοποίητο. Παραδείγματα φθορών είναι το σκίσιμο, το κάψιμο, το ξέβαμα, η αλλαγή διαστάσεων, η τόνωση των “κομμένων” χρωμάτων κ.α.

Δείτε Περισσότερα

Ειδικές Εργασίες (Πλαστικοποίηση, Αδιαβροχοποίηση)

Οι δύο πιο πιο συχνές ειδικές εργασίες που μπορούμε να κάνουμε για την αντιμετώπιση κάποιου συγκεκριμένου προβλήματος είναι η Πλαστικοποίηση και η Αδιαβροχοποίηση. Στην Πλασικοποίηση περνάμε μία στρώση lattex ή περισσότερες, στην πίσω πλευρά του χαλιού μας. Στην Αδιαβροχοποίηση περνάμε μία στρώση υλικού αδιαβροχοποίησης στην επάνω πλευρά του χαλιού μας (πέλος) για την προστασία του από τον υγρό παράγοντα.

Δείτε περισσότερα

Επί τόπου Καθαρισμοί Σαλονιών και Μοκετών

Οι καναπέδες, οι πολυθρόνες, οι καρέκλες της τραπεζαρίας, η τοποθετημένη μοκέτα, επιβαρύνονται καθημερινά με ρύπους διαφόρων ειδών (σκόνη, λίπη κ.α.) και λεκέδες από διάφορα ατυχήματα (κρασί, χρώμα, μελάνι, φαγητό κ.α.). Ο επί τόπου καθαρισμός είναι μία λύση γρήγορη, οικονομική και αποτελεσματική.

Δείτε περισσότερα

Ενδιαφέρεστε για κάποια από τις υπηρεσίες μας?
Πάρτε άμεσα την πιο συμφέρουσα προσφορά για τα είδη που θέλετε να καθαρίσουμε και κλείστε την παραγγελία σας online!

Βιο – Καθαρισμοί Στρωμάτων

Το στρώμα πάνω στο οποίο περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας είναι ίσως το πιο ακάθαρτο σημείο στο σπίτι μας. Καθαρίζουμε τακτικά το σπίτι μας, πλένουμε τα ρούχα μας, αλλάζουμε σεντόνια όμως κοιμόμαστε πάνω σε βρώμικα στρώματα. Ακόμα κι ένα καινούριο στρώμα μέσα σε μικρό διάστημα μετατρέπεται σε βιότοπο ακάρεων Bactria και σκόνης, μυκήτων, μικροβίων και βακτηριδίων. Προστατεύστε την οικογένειά σας από το άσθμα και άλλες αλλεργίες. Για να το κάνετε θαπρέπει να καθαρίζετε (βιο-καθαρισμός στρωμάτων) το στρώμα σας μία φορά το χρόνο.

Δείτε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Καθαρισμού (Κουβέρτες, Παπλώματα, Λούτρινα)

Η συντήρηση σε κουβέρτες, παπλώματα και λούτρινα δεν θα πρέπει να προβληματίζουν κανένα. Με τα υπερσύχρονα πλυντήρια μας, όλα αυτά καθαρίζονται κ φροντίζονται ώστε να επιστρέφουν στον κάθε πελάτη μας, κατά το δυνατον, όπως όταν πρωτοαποκτήθηκαν!

Δείτε περισσότερα

Μεταβείτε στο εργαλείο υπολογισμού κόστους των υπηρεσιών μας για τα τεμάχια που σας ενδιαφέρουν και κλείστε την παραγγελία σας με την μεγαλύτερη δυνατή έκπτωση ανά περίοδο!