fbpx

Επισκευή χαλιών – Προσφορά Οκτωβρίου

Καλό μήνα είπαμε;

Να πούμε καλό μήνα με μία φρέσκια και ενδιαφέρουσα προσφορά για την επισκευή χαλιών! Ο μήνας Οκτώβρης είναι παραδοσιακά ένας μήνας που προς το τέλος του όλοι στρώνουμε το σπίτι μας, με τα αγαπημένα και φρεσκοπλυμένα χαλιά μας. Οπότε έχουμε ακόμη λίγο χρόνο για να φροντίσουμε και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες πριν από αυτό το πολυαναμενόμενο ραντεβού.

Ζημιές και φθορές στα χαλιά μας, μπορεί να προκύψουν οποτεδήποτε. Πώς και κυρίως πότε είναι το ιδανικότερο να επισκευάσουμε το αγαπημένο μας χαλί;

Ανάγκες δημιουργούνται συνεχώς και ο χρόνος τρέχει και είναι αμείλικτος για όλους. Τα πάντα γύρω μας γερνούν και φθείρονται. Ο καλύτερος τρόπος για να τα διατηρήσουμε φρέσκα και να τα χαρούμε περισσότερο, είναι να τα φροντίζουμε σωστά. Για παράδειγμα φροντίζουμε το πρόσωπό μας καθαρίζοντάς το με τα ενδεδειγμένα σκευάσματα και ενυδατώνωντάς το με τις κατάλληλες κρέμες. Η σωστή αυτή διαχείριση το διατηρεί λαμπερό και νέο για πολλά χρόνια. Για τους ίδιους ακριβώς λόγους θα πρέπει και τα χαλιά μας να τα καθαρίζουμε με τα σωστά απορρυπαντικά και να επιδιορθώνουμε τυχόν φθορές στην αρχή τους, πριν προχωρήσουν και μας δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα. Τα χαλιά μας έχουν δύο τρωτά σημεία που φθείρονται πρώτα. Τα κρόσσια και τα ρέλια. Αν η φθορά περάσει από αυτά, κινδυνεύει η ακεραιότητά τους.

Εκτός από την φυσιολογική φθορά, η οποία προκείπτει από την χρήση του, υπάρχει και η άτυχη στιγμή. Πολλές φορές συμβαίνει κάτι και δεν το έχουμε προυπολογισμένο. Το έξοδο που προέκυψε δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στον προϋπολογισμό του μήνα. Όμως η ζημιά έγινε και αν δεν αντιμετωπιστεί επί τόπου, υπάρχει πιθανότητα να αποβεί μοιραία για την ακεραιότητα του χαλιού μας.

Η συρρίκνωση του εισοδήματος όλων μας είναι γεγονός. Η ζωή όμως συνεχίζεται. Το κόστος της ορθής συντήρησης των χαλιών μας, έχει αρχίσει να γίνεται δυσβάσταχτο! Έτσι παρατηρείται το φαινόμενο, να παραμελούμε πτυχές, αυτής της ορθής συντήρησης. Κάποιοι καθαρίζουν τα χαλιά τους κάθε δύο με τρία χρόνια. Ενώ λόγω της χρήσης τους, χρήζουν ετήσιας καθαριότητας. Άλλοι ενώ φροντίζουν για την καθαριότητά τους με συνέπεια, παραμελούν την φροντίδα της επισκευής των φθορών τους, νομίζοντας πως κάνουν οικονομία. Όταν όμως η εκάστοτε φθορά προχωρήσει, καταλαβαίνουν ότι ο λογαριασμός για την αγορά καινούριου χαλιού, είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν της έγκαιρης επισκευής του.

Η προσφορά αυτού του μήνα έχει ως στόχο της, την ικανοποίηση αυτής της συγκεκριμένης ανάγκης. Ικανοποιήστε την ανάγκη για ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον με τα καθαρισμένα χαλιά από τα Ταπητοκαθαριστήρια Μαυρίδη. Ικανοποιήστε την ανάγκη που έχετε να δειτε τα χαλιά σας, πάλι καινούρια, με αστραφτερά κρόσσια και στιβαρά ρέλια.

Εκμεταλευτείτε την προσφορά μας και επισκευάστε το ταλαιπωρημένο σας χαλάκι με λιγότερα χρήματα από ότι θα χρειαζόταν να δαπανήσετε. Τα Ταπητοκαθαριστήρια Μαυρίδη προσφέρουν 25% έκπτωση σε όλες τις εργασίες για την επισκευή χαλιών και μοκετών.

Πώς θα εκμεταλευτείτε αυτή την προσφορά;

  • Καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο και ενημερώστε μας για την επίμαχη επισκευή, του ταλαιπωρημένου σας χαλιού.
  • Κλείστε την παραγγελία σας για την παραλαβή* του μέχρι τις 15/10/2016

* Αν το χαλάκι σας, το έχουμε παραλλάβει ήδη, τότε απλά δώστε την εντολή επισκευής μέχρι την αναφερόμενη ημερομηνία (15/10/2016).

Δείτε μερικές από τις εργασίες επισκευής χαλιών,τις οποίες κάναμε φέτος

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Επισκευή χαλιών μηχανής
Επισκευή χαλιών μηχανής σε κρόσσια και ρέλια

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Επισκευή - Αλλαγή φθαρμένης φόδρας
Επισκευή – Αλλαγή φθαρμένης φόδρας

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Επισκευή - Ρέλιασμα ξηλωμένου κιλιμιού
Επισκευή – Ρέλιασμα ξηλωμένου κιλιμιού
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

έκπτωση, επισκευή χαλιού, προσφορά, προσφορά επισκευής χαλιού, προσφορά επισκευής χαλιών, προσφορά Οκτωβρίου

Ταπητοκαθαριστήρια Μαυρίδη
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
TUV Austria
WOOLSAFE APPROVED SERVICE PROVIDER
IICRC CERTIFIED
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ Η ΑΤΤΙΚΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 11, 13341 ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ, 210.27.20.045

NEWSLETTER

©2021 mavridis-carpets.gr | All Rights Reserved

dual.design