fbpx

Έκπτωση για τον καθαρισμό χαλιών | Μάθετε πως θα την εκμεταλευτείτε!

Γιατί να σηκώσω / ξεστρώσω τα χαλιά πριν το Πάσχα?

Η ερώτηση σχετικά με το ξέστρωμα των χαλιών πριν Πάσχα, είναι συχνή και εύλογη! Πολλοί από εμάς δεν θέλουν να ξεβολευτούν από τόσο νωρίς. Δεν θέλουν να ξεστρώσουν τα χαλιά τους πριν μπει για τα καλά η Άνοιξη και οι υψηλές θερμοκρασίες. Για κάποιους άλλους την άνοιξη κάνει ακόμα κρύο! Η αίσθηση του κρύου είναι καθαρά υποκειμενική υπόθεση και απόλυτα κατανοητή. Για τους θαρραλέους όμως, υπάρχει κάτι που να τους παροτρύνει? Βεβαίως και υπάρχει. Έκπτωση για τον καθαρισμό χαλιών!

Για σένα που ζεσταίνεσαι από νωρίς!

Για σένα που βαρέθηκες να βλέπεις το σπίτι σου στρωμένο!

Και για σένα που είχες κάποιο ατύχημα και σου λερώθηκε το αγαπημένο σου χαλί νωρίτερα από την καθιερωμένη ημερομηνία ξεστρώματος!

Έχουμε μια σημαντική έκπτωση στο κόστος των υπηρεσιών καθαρισμού που σε αφορά άμεσα!

30% Έκπτωση για τον καθαρισμό χαλιών

Η επιχείρησή μας προσφέρει για τον καθαρισμό όλων των χαλιών σας, έκπτωση 30% στο κόστος του καθαρισμού τους! 

Αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι, άν τα παραλάβουμε μέχρι και το τέλος Απριλίου, τα καθαρίσουμε και σας τα επιστρέψουμε μέχρι και το τέλος Ιουλίου θα έχετε την μεγαλύτερη έκπτωση που τρέχει η επιχείρηση μας κάθε χρόνο στον καθαρισμό των χαλιών, όλων των ειδών!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Υπάρχει μία καθιερωμένη μέρα που παραδοσιακά το ελληνικό σπίτι ξεστρώνει. Η ελληνίδα νοικοκυρά συνήθως ξεστρώνει τα χαλιά της, είναι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στις 21 Μαϊου. Αν στο σπίτι σου συνηθίζετε να ξεστρώνετε νωρίτερα από αυτή την ημερομηνία, μπορείς να επωφεληθείς την μεγάλη έκπτωση για τον καθαρισμό χαλιών που τρέχει αυτή την περίοδο! Με ένα σμπάρο δύο τρυγώνια δηλαδή.

Άλλα κέρδη για να ξεστρώσεις νωρίς εκτός από την έκπτωση για τον καθαρισμό χαλιών

  1. Το σπίτι μπορεί να καθαρισθεί, με έναν βαθύ, γενικό καθαρισμό ευκολότερα. Η ύπαρξη των χαλιών, όπως και να το κάνουμε κάνει τον καθαρισμό του πατώματος και γενικά του σπιτιού, δυσκολότερο.
  2. Οι προετοιμασίες για το Πάσχα θα μπορέσουν να γίνουν ευκολότερα. Ο κόσμος μπορεί να μπαινοβγαίνει στο σπίτι μας χωρίς να πρέπει να τον υποχρεώσουμε να βγάζει τα παπούτσια του.
  3. Από το Πάσχα και μετά, λόγω σημαντικής καλυτέρευσης του καιρού, αφήνουμε τα παράθυρα και τις πόρτες ανοικτά. Οπότε αν τα χαλιά μας μείνουν στρωμένα, θα λερωθούν περισσότερο και οι ρύποι που θα εγκαταστηθούν επάνω τους, θα είναι περισσότεροι. Άρα ακόμα και τα χαλιά που στην ουσία δεν τα “πατήσαμε πολύ” θα πρέπει να καθαρισθούν κανονικά. Μια απλή συντήρηση από επαγγελματία ή από εσένα στο σπίτι δεν θα είναι αρκετή.
  4. Η φροντίδα και ο καθαρισμός των αγαπημένων σας χαλιών, θα γίνει ορθότερα και φθηνότερα από έμπειρους επαγγελματίες!

Σκέψου επιχειρηματικά! Θα μπορούσες, την εξοικονόμιση των χρημάτων, λόγω της έκπτωσης που προσφέρουμε, από τον ετήσιο καθαρισμό των χαλιών, να την διαθέσεις σε μία οικιακή βοηθό να σε βοηθήσει με τις υπόλοιπες δουλειές του σπιτιού, ή όπου αλλού νομίζεις.

Μην σκεφθείς πονηρά! Θα έλεγες, γιατί να μην προσλάβω μία οικιακή βοηθό να με βοηθήσει στον καθαρισμό του σπιτιού, αλλά να κάνει και τον καθαρισμό των χαλιών? Θα εξοικονομούσα ακόμη περισσότερα χρήματα. Η απάντηση είναι εύκολη και θα την γνωρίζεις ήδη, αν το έχεις ήδη τολμήσει. Αν όχι ρώτησε κάποια φίλη σου! Κάποια από τις φίλες σου θα την έχει ήδη “πατήσει”.

Παραλαμβάνουμε εκατοντάδες τεμάχια χαλιών το χρόνο, από πελάτες οι οποίοι προσπάθησαν να τα καθαρίσουν οι ίδιοι ή με βοηθό!

Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι, από αυτούς που μας τα δίνουν για να τα “αναστήσουμε”, πειραματίσθηκαν ή επιχείρησαν να εμπιστευτούν τα χαλιά τους σε οικιακές βοηθούς ή σε “επαγγελματίες του χώρου” που λόγω απειρίας, λόγω έλλειψης γνώσεων ή ακόμα και λόγω χαμηλής χρέωσης προσπάθησαν να “καθαρίσουν” τα χαλιά με κάποιο ανέξοδο, ανορθόδοξο και γρήγορο τρόπο.

Προβλήματα που οι μη εξειδικευμένοι και μη πιστοποιημένοι καθαριστές μπορεί να προκαλέσουν.

  • Χρωματισμός κροσσιών. 

Η προσπάθεια να καθαρίσει, κάποιος που δεν γνωρίζει, ή χωρίς τα κατάλληλα μηχανήματα, ένα χαλί με κρόσσια οδηγεί σε αρκετά προβλήματα για το ίδιο το χαλί. Τα κρόσσια κιτρινίζουν κατά το στέγνωμα. Μπορεί ακόμη και να χρωματισθούν, αν η πρώτη ύλη που είναι κατασκευασμένο το χαλί, ξεβάφει .

  • Ξέβαμα τοπικό ή ολόκληρου χαλιού. 

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των χαλιών δεν είναι όλες ανεξίτηλες. Αν το δικό σας για παράδειγμα ξεβάφει, και κάποιος προσπαθήσει να το καθαρίσει με χρήση μπόλικου νερού θα υποστεί τις συνέπειες.

  • Κάψιμο ή σκλήρυνση του πέλλους

Αν στο χαλί κατά τον καθαρισμό, πέσει περισσότερο απορρυπαντικό “για καλύτερα αποτελέσματα” θα πρέπει να ξεβγαλθεί σωστά. Αν όχι,  ο επίδοξος ταπητοκαθαριστής κινδυνεύει να έχει ως αποτέλεσμα, ένα χαλί κατσιασμένο, με σκληρό και καμένο πέλλος, έχοντας απωλέσει όλες τις θετικές ιδιότητές του!

  • Στράβωμα του σχήματος.

Το χαλί όταν βραχεί για να καθαρισθεί, θα πρέπει μετά να ξεβγαλθεί και να απλωθεί σωστά. Αν όμως κρεμασθεί με όλα του τα νερά από κάποιο κάγκελο ή σε κάποιο άλλο ευφάνταστο σημείο του σπιτιού, θα στεγνώσει σταθεροποιώντας την μορφή που του δώσαμε. Το βάρος του νερού θα δημιουργήσει τσακίσματα και ξεχειλώματα, τα οποία θα σταθεροποιηθούν κατά το στέγνωμα.

  • Μυρωδιά μούχλας ή “ποδαρίλας”

Το μαλλί και μερικές ακόμη πρώτες ύλες κατασκευής χαλιών έχουν την ιδιότητα να συγκρατούν μεγάλες ποσότητες υγρασίας. Το χαλί πρέπει να αποστραγγισθεί σωστά, για να φύγει η περίσσεια του νερού. Αν όχι, θα στεγνώσει με λάθος τρόπο και θα δημιουργηθεί η μυρωδιά μούχλας ή “ποδαρίλας”. Η μυρωδιά αυτή είναι χαρακτηριστική σε περιπτώσεις που τα χαλιά μας δεν στέγνωσαν σωστά.

  • Δημιουργία λάσπης

Όταν τα χαλί μας έχει να καθαρισθεί χρόνια ή πατιέται πολύ είναι λογικό να έχει συγκεντρώσει μεγάλη ποσότητα χώματος και άλλων ρύπων. Αν το συγκεκριμένο χαλί δεν τιναχτεί με το αντίστοιχο μηχάνημα τινάγματος και προσπαθήσουμε να το καθαρίσουμε μόνο με νερό και απορρυπαντικό, τότε θα δημιουργήσουμε μία λάσπη η οποία δεν θα έχει προηγούμενο. Αυτή η λάσπη για να καθαρισθεί θα χρειαστεί να το πλύνετε πολλές φορές.

Το φαινόμενο του καθαρισμού χαλιών από ανθρώπους άπειρους ή ακόμα και άσχετους με το αντικείμενο, είναι συχνό! Θα πρέπει όμως να το σταματήσεις αν πραγματικά σέβεσαι τα χρήματα και το χρόνο που δαπάνησες για την επιλογή και την αγορά τους.

Εκμεταλεύσου σήμερα κι όλας την μεγάλη μας έκπτωση για τον καθαρισμό χαλιών ξεστρώνοντάς τα και παραδίνοντάς τα έως και τις 10 Μαϊου που διαρκεί και η προσφορά μας!

Ψάχνεις το τηλέφωνό μας για να καλέσεις για τις ερωτήσεις σου ή να κλείσεις ραντεβού? Δες το εδώ!

έκπτωση, έκπτωση στην τιμή καθαρισμού, μάζεμα χαλιών, ξέστρωμα χαλιών, Πάσχα, σήκωμα χαλιών, χαλί, χαλιά, χαλιά πριν το Πάσχα

Ταπητοκαθαριστήρια Μαυρίδη
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
TUV Austria
WOOLSAFE APPROVED SERVICE PROVIDER
IICRC CERTIFIED
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ Η ΑΤΤΙΚΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 11, 13341 ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ, 210.27.20.045

NEWSLETTER

©2021 mavridis-carpets.gr | All Rights Reserved

dual.design